Thursday, January 17, 2008

Nani, Nani Puiul Mami!

Un sugar de doar cateva zile, nu poate face diferenta intre noapte si zi. Daca afara e lumina sau intuneric pentru el e totuna. Totusi, daca crezi ca tinut in lumina obscura din burtica ta timp de noua luni il face sa tipe cat il tin puterile la venirea noptii, poti lua asta ca dorinta lui de a recupera acele zile cand nu putea face acest lucru.
Degeaba il privesti rugator, degeaba ii asculti respiratia regulata, semn ca incepe sa priceapa care sunt binefacerile somnului nocturn! Va mai trece multa vreme pana cand va dormi linistit toata noaptea, asa ca cel mai bine este sa te resemnezi si sa incerci sa furi cate un somn mic in timpul zilei cand doarme si odorul tau, adica in pauzele dintre mese.
Daca te incapatanezi sa stai treaza in timpul zilei cand el doarme si sa iti ocupi timpul cu activitatile tale cotidiene, fii sigura ca se va trezi in scurt timp dupa ce te-ai asezat si tu la somn, dandu-ti planurile peste cap. Daca covorul care acopera "drumul" dintre dormitorul tau si patutul bebelusului s-a tocit deja, nu e nici o problema! Poti face exceptie de la regula odata si sa iti iei micutul plangacios sa doarma in acelasi pat cu tine.
Dar nu face din aceasta exceptie un obicei, deoarece nu vei mai scapa de el ani de zile de acum incolo.

No comments: